Winnaars Gouden Notekraker 2010: Ellen ten Damme en Jon van Eerd

by / maandag, 23 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Theater/Cabaret

Ellen ten Damme en Jon van Eerd hebben maandagavond de Gouden Notekraker 2010 uitgereikt gekregen. De muzikanten- en acteursprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan de artiesten die de meeste indruk hebben gemaakt op hun collega’s.

Andere genomineerden voor de Gouden Notekraker op het gebied van toneel waren Ariane Schluter en Porgy Franssen. Op het gebied van muziek dongen Alain Clark en Stef Bos mee naar de prijs. De uitreiking van de Gouden Notekraker vond plaats in de Paradiso in Amsterdam en werd verzorgd door Norma en Sena, twee organisaties die zich bezighouden met rechten van acteurs en musici.

Vorig jaar wonnen actrice Carice van Houten en zangeres Ilse DeLange de prijs waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor hun verdiensten op het podium. De NPS zendt donderdag een televisieregistratie van de uitreiking uit op Nederland 2.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik hier om de cd Durf Jij? van Ellen ten Damme te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Ellen ten Damme te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Ellen ten Damme te gaan en clips te bekijken.

TOP