Win een duet met Rob Zorn

by / maandag, 23 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De populaire volkszanger Rob Zorn heeft ter promotie van zijn nieuwe single ‘Vandaag dat is m’n dag’ een ludieke actie opgezet. Iedereen die zijn single download maakt kans om samen met Rob een duet naar keus op te nemen in de professionele opnamestudio van Manfred Jongelenis.

De Haarlemse zanger heeft recentelijk zijn nieuwe single ‘Vandaag dat is m’n dag’ uitgebracht, welke de uiterst succesvolle single ‘Neem jij maar een andere in de maling’ opvolgt. Met deze actie hoopt Rob de charts weer te kunnen bestormen. Rob zal het duet op zijn Hyves en website plaatsen en ook zal de winnaar of winnares een CD meekrijgen om in zijn of haar stamkroeg te laten draaien.

Deelnemers aan de wedstrijd moeten de single downloaden op een van de dowloadportals en de bevestigingsmail van de download doorsturen naar robzorn@hotmail.com.

Op dit moment is Rob volop bezig met de promotie van zijn nieuwe single ‘Vandaag dat is m’n dag’ en is te zien en te horen door het hele land; hij is te gast bij vele radio en TV stations en is door heel het land te zien op de podia. Zijn zonnige videoclip draait op o.a. Sterren.nl en TV Oranje.

Klik op de button om de single van Rob Zorn te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single van Rob Zorn te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om naar de downloadshop te gaan.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Rob Zorn te gaan en een clip te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Rob Zorn te gaan.

TOP