Release Nick & Simon – Een nieuwe dag

Afgelopen vrijdag werd het duo Nick & Simon verrast door een tweetal Corendon stewardessen die hen de eerste exemplaren van de single “Een Nieuwe Dag” aanboden. De heren kwamen terug van opnamen van het televisieprogramma De Zomer Voorbij, dat de voorbije weken op de Griekse eilanden werd opgenomen.

De single, voorloper van het op 1 oktober te verschijnen nieuwe album “Fier”, bevat naast “Een Nieuwe Dag” ook een tweetal extra tracks. Zo staat er een unplugged versie op van het prachtige “Supply And Demand” van Amos Lee, die tijdens een spontane sessie na afloop van de cd-opnamen werd vastgelegd. Deze (audio)track is een voorproefje van de bonus-dvd met 7 speciale covers die Nick & Simon gereserveerd hebben voor de speciale editie van hun vierde album “Fier”. Daarnaast staat de videoclip van “Een Nieuwe Dag”, met daarin een glansrol voor actrice Jennifer Hoffman, als cd-rom track op de single!

Zaterdag 21 augustus staan Nick & Simon voor 35.000 mensen op festival Zand in Almere, zondag gaan de televisieopnamen voor het nieuwe programma The Voice Of Holland van start.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Klik HIER om het album Fier van Nick & Simon te bestellen.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Klik HIER om het album Fier van Nick & Simon te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Nick & Simon te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Nick & Simon te gaan.

TOP