Queen Latifah en Dolly Parton in film Joyful Noise

by / maandag, 23 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Queen Latifah en Dolly Parton gaan de hoofdrollen spelen in de film Joyful Noise. De 40-jarige rapper en de 64-jarige countryzangeres vertolken twee tegenpolen die moeten samenwerken om het plaatselijke gospelkoor van de ondergang te redden. Dat schrijft het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Latifah speelt in Joyful Noise een vrouw die wordt aangesteld als koorleidster, nadat de vorige leider is overleden. Parton speelt de verbitterde weduwe van de voormalige dirigent. Zij had namelijk in de voetsporen van haar man willen treden. Wanneer het zanggezelschap dreigt te worden wegbezuinigd, zullen de dames toch met elkaar moeten samenwerken.

Joyful Noise wordt geregisseerd door Todd Graff, die ook het script voor zijn rekening nam. De opnamen gaan in januari van start. De film wordt de terugkeer van Dolly Parton op het witte doek. Zij was sinds haar rol in Straight Talk uit 1992 niet meer in een film te zien.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP