Lady Gaga meer volgers op Twitter dan Britney Spears

by / maandag, 23 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws, TV Nieuwsbeelden

Lady Gaga is de nieuwe Twitterkoningin. De zangeres heeft 5.739.444 volgers en dat zijn er ruim dertigduizend meer dan voormalig recordhoudster Britney Spears. Gaga bedankt in een humoristische video op YouTube al haar fans voor haar nieuwe titel.

“Hallo wereld, dit is Lady Gaga, koningin van Twitter”, zegt de zangeres in de video, terwijl ze met een toverstokje zwaait. “Dank voor het stichten van mijn koninkrijk als Twitterkoningin.” Ze wenst iedereen zachte nagelriemen toe en hoopt dat niemand last krijgt van rsi. “Ik zal altijd blijven twitteren.”

Britney Spears veroverde in mei de titel. Zij nam de koppositie over van Ashton Kutcher. “Dit is echt geweldig. Ik zal het druk krijgen met het schrijven van 4,9 miljoen bedankjes”, reageerde Spears destijds.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lady Gaga te gaan.

TOP