Kocht Tim Blauwbroek (T.I.M.) een ring voor Maaike Vos?

by / maandag, 23 augustus 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

T.I.M. en Maaike (X Factor finaliste 2010) namen samen de single ‘STOP’ op, die volgende maand zal verschijnen. Eind jullie kreeg De landelijke media een tip, dat er wellicht een romance tussen zanger Tim en Maaike begonnen was.

Begin Augustus werd dit ook door de manager Koos van Dijk bevestigd.Nu zou afgelopen zaterdag 21 augutus zanger Tim gespot zijn bij een juwelier in Haaksbergen. Als we kijken op zijn hyves, lezen we vanmorgen het volgende;   Diamond ring, wear it on your hand It’s gonna tell the world, I’m your only man Diamond ring, diamond ring Baby, you’re my everything, diamond ring. TJA, worden dit de eerste zinnen van een nieuw duet van beiden of heeft Tim Blaauwbroek toch een ring gekocht voor zijn Maaike? Zaterdag avond trad Maaike op in Denekamp. Alle foto’s zijn bekeken tijdens een grondige speurtocht. We konden nog niets vinden. Maaike droeg (nog) geen ring!!!

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP