Kim Kötter columnist ShowNu.nl tijdens Miss Universe verkiezing

by / maandag, 23 augustus 2010 / Published in Nieuws

Kim Kötter schrijft speciaal voor de entertainment website ShowNu.nl columns over het wel en wee tijdens de Miss Universe verkiezing in Las Vegas. “Ik hou iedereen op de hoogte hoe onze Miss Nederland Desiree van den Berg het doet tijdens de Miss Universe verkiezing en vertel natuurlijk alle scoops”, aldus Kim.

Kim werd acht jaar geleden zelf gekroond als Miss Nederland en is tegenwoordig Nationaal Director van Miss Nederland en Duitsland. Kim heeft alle vertrouwen in Desiree. “Ons Nederlands trots Desiree studeert geneeskunde, vierde jaars, wil graag een fertiliteitskliniek starten en heeft denk ik als één van de weinige deelneemsters een niet verbouwd fantastisch lijf met een natuurlijk grote cup, natuurlijk lang blond krullend haar en eigen mooie sterke nagels”, vertelt Kim. “Ideale combi toch? En ze is nog leuk ook!”

Haar eerste column staat al vol met spraakmakende feiten : Zo vertelt Kim, dat onze Miss Nederland een voorhoofdsholteontsteking heeft, De missen geen contact mogen hebben met hun ouders, een bodypaint fotosessie plaatsvindt en dat zij in Amerika continue aangesproken wordt door de media over de uitspraken van Geert Wilders.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP