Jolanda Zoomer genomineerd Buma NL Award beste zangeres van Nederland

by / maandag, 23 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Jolanda Zoomer uit Zundert begon al als meisje van 11 met zingen in het jongerenkoor The Young Emotions en thuis oefende ze voor de spiegel met de haarborstel. In 2004 kreeg Jolanda Zoomer landelijke bekendheid dankzij het TROS TV programma “Een Ster In 40 Dagen”. Hierdoor kwam Jolanda in contact met de bekende muziek producers Emile Hartkamp en Noris Padidar. Dit resulteerde in enkele succesvolle singles, zoals o.a. “mannen hebben honger” en “het kan me niet schelen”. Onlangs heeft Jolanda’s laatste single “Ik wil zo graag altijd (met jou samen zijn)” de 33e plaats gehaald in de Single Top 100.

Jolanda Zoomer is genomineerd via buma.nl als beste zangeres van Nederland. Buma NL is een gezamenlijk initiatief van Buma Cultuur en Buma/Stemra. In totaal zijn er 6 genomineerde in deze categorie. De andere genomineerde zijn : Sieneke, Monique Smit, Els Bakker, Glennis Grace en Antje Monteiro. Er is geen landelijke stemmingsronde, maar een commissie bepaald wie er wint. Jolanda Zoomer vind eigenlijk dat de nominatie al een hele eer is. Op 9 september zal bekend worden wie er gewonnen heeft.

Overigens komt eind september weer een nieuwe single uit van Jolanda Zoomer.

Voor meer info kijk op: www.jolandazoomer.nl

Klik op de button om de single van Jolanda te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP