Album WB Willem Barth hoog in Album top 100

by / maandag, 23 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Onlangs presenteerde Willem zijn vijfde studioalbum, getiteld “WB”. Niets is aan het toeval overgelaten om hier een top album van te maken. De produktie lag in handen van Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Frans Duijts, Stef Ekkel), Manfred Jongenelis (o.a. Corry Konings, Grad Damen) en Edwin van Hoevelaak (o.a. Gerard Joling, Nick & Simon, Jeroen van der Boom).

Voor de Doetichemse volkszanger is het de allerhoogste notering ooit, alhoewel Willem niet onbekend is met de album top 100. Het album “Doe Het Goed” kwam binnen op respectievelijk plaats 19.

Op 13 augustus verscheen eindelijk het langverwachte vijfde album van Willem Barth, getiteld “WB“. “Dit is voor mij bij uitstek de kans om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de muziek die mij al heel mijn leven lang inspireert en dus diep in mijn hart leeft. Ik heb de afgelopen periode een groep fantastische muzikanten om mij heen verzameld met wie ik dezelfde passie voor dit repertoire deel. Met dit album “WB” sla ik een symbolische brug naar een nieuwe muzikale richting in mijn carrière zonder te vergeten waar mijn “roots” liggen. Het is voor mij een droom die uitkomt en beschouw het vooral  als een unicum om dit met het publiek, mijn fans te mogen delen.” Aldus Willem Barth.

Volgende week toert de Willem langs de grote regionale radiostations voorpromotie van het album en daarna volgen er een aantal in-stores.

Willem zal echter ook een aantal signeersessies verzorgen de komende tijd. Deze signeersessies zullen op de onderstaande data en adressenplaatsvinden:

Zaterdag 28 augustus 13:00h – 14:00h
Music All te Zutphen
Zaterdag 12 september | 15:30h – 17:00h
Music Store Oisterwijk
Zaterdag 18 september | 13:00h – 15:00h
Special CD Shop te Breda
Zaterdag 25 september 14:00h – 16:00h
Music Store te Amsterdam – Noord

Klik HIER om het album WB van Willem Barth te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP