Ronald van Gelderen keert terug op High Contrast label met nieuwe single ‘Semper Fi’

by / donderdag, 19 augustus 2010 / Published in CD Releases, Dance, Nieuws

Amsterdam, 18 augustus 2010 – Na een muzikale uitstap  – in de vorm van zijn eigen platenlabel Raw-Sessions Recordings – keert Ronald van Gelderen terug met een bom van een track ‘Semper Fi’ op het oude nest: High Contrast Recordings van Be Yourself Music. De track komt op 23 augustus uit, met bijbehorende remixen van John O’ Callaghan en Artento Divini.

Om zijn creativiteit een nieuwe impuls te geven, maakte Ronald van Gelderen in 2009 de keuze om een eigen label te starten. Hierop heeft hij diverse floorfillers uitgebracht, waaronder zijn eigen producties ‘In Control’, ‘Vinkenpark’ en ‘Devil With A Cause’.

Ronald van Gelderen / Foto: Gerard Henninger

Ronald van Gelderen / Foto: Gerard Henninger

Nu een jaar later hebben de dj/ producer en het platenlabel High Contrast Recordings besloten de handen weer in een te slaan en zijn nieuwe plaat ‘Semper Fi’ uit te brengen op de thuishaven van zijn eerdere hits: ‘Cold Storage’, ‘F!LTH’, ‘This Way’ en ‘Dirty Rocker’.

Van Gelderen: “Ik heb altijd een hele sterke band gehad met High Contrast Recordings, omdat ik er sinds de start bij aangesloten zat. Ik heb het label ook zien groeien tot het grote succes wat het nu is. Na een jaar van uitproberen van verschillende mogelijkheden, die mij in positieve zin hebben doen groeien, ben ik weer terug op mijn oude nest. High Contrast Recordings is  voor mij gewoon het label waar ik als artiest  thuis hoor.”

Van Gelderen zorgt voor een knallende comeback op het label doormiddel van een ijzersterke productie ”Semper Fi”. Een release die de vertrouwde ingrediënten bevat wat de liefhebbers verwachten van een nieuwe Ronald van Gelderen release! Rollende beats, snijdende synthlijnen en de subtiel verwerkte vocalen van de Dirty Rocker himself zorgen samen voor een dikke hit! ‘Semper Fi’ is vanaf 23 augustus verkrijgbaar in de digitale download shops, met bijbehorende remixen van John O’ Callaghan en Artento Divini.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP