Jan Smit groot risico virussen via internet

by / donderdag, 19 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Jan Smit vormt een groot gevaar op het internet. Surfers die als zoekterm Jan Smit invullen, lopen het grootste risico om virussen en andere ongewenste bestanden op hun computer binnen te halen. Dat blijkt uit onderzoek van een bedrijf dat beveiligingssoftware levert. Jans ex-vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen zou de gevaarlijkste vrouw op internet zijn.

Nederlandse zangers vormen een opmerkelijk groot gevaar. Zo zijn Frans Bauer, Marco Borsato en Guus Meeuwis in de top tien terug te vinden. Cabau van Kasbergen staat op nummer tien en is daarmee de gevaarlijkste Nederlandse vrouw.

In de Verenigde Staten zijn het voornamelijk vrouwen die online gevaar betekenen. Cameron Diaz is de grootste virusmagneet, gevolgd door Julia Roberts en Jessica Biel. Brad Pitt vormt met een vijfde plek het grootste mannelijke gevaar.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Jan Smit Kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP