Chantal Janzen over repetities musical Petticoat

by / donderdag, 19 augustus 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Chantal Janzen is druk in de weer met de repetities voor de musical Petticoat. De oefensessies gaan de 31-jarige niet in de koude kleren zitten. “Toen ik vanochtend uit bed kwam, voelde ik me net een oud vrouwtje”, vertelde Chantal donderdag op Radio 538.

“Ik verrek van de spierpijn”, lichtte Janzen toe. “We zijn nu tweeënhalve week bezig en er wordt elke dag veel gedanst.” Het gedans is volgens Chantal echter het minst grote probleem. “Dat is nou eigenlijk het enige wat ik echt goed kan, daar heb ik voor geleerd. De rest is er een beetje bijgekomen.”

De voorbereidingen voor de première van 3 oktober worden vastgelegd door RTL. Backstage bij Petticoat volgt Janzen, maar geeft geen kijkje in haar privéleven. “Daar zit volgens mij helemaal niemand op te wachten”, schat de musicalster in. “Het is gewoon wat wij elke dag doen: dansles, zangles, repetities en vergaderingen met Joop van den Ende. Er is genoeg te zien, dat is allemaal veel leuker dan hoe ik mijn aardappelen snij.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Petticoat kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Chantal Janzen te gaan en een clip te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Chantal Janzen te gaan.

TOP