Frans en Mariska Bauer slaan zich door nare periode

by / dinsdag, 17 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Frans Bauer en zijn familie zoeken steun bij elkaar om de zoveelste zware klap te boven te komen. “We hebben te veel tegenslagen gehad, maar we slaan ons er met elkaar doorheen”, laat de vrouw van de zanger, Mariska, maandag weten aan RTL Boulevard.

Frans kreeg zaterdag te horen dat de stiefzoon van een peetoom van Mariska op 17-jarige leeftijd om het leven is gekomen bij een scooter-ongeluk. “Het is te veel allemaal”, zegt de vrouw van de zanger. Het drama doet haar voortdurend terugdenken aan haar broer, die ook verongelukte toen hij 17 jaar was. “Oude wonden worden weer opengehaald.”

“Ik hoop dat het snel 2011 wordt, want het jaar 2010 was een heel slecht jaar voor ons”, zegt Mariska. Eind maart probeerden de tante van Frans, Doortje, en zijn oom Giel samen uit het leven te stappen. Tante Doortje overleed, oom Giel overleefde het drama, maar hij pleegde onlangs alsnog zelfmoord. Ook werd er enige tijd geleden kanker geconstateerd bij de vader van Frans.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Voor elke dag van Frans Bauer te kopen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Frans Bauer te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Frans Bauer te gaan.

TOP