Videoclip Young and Desperate – Stick Around

by / maandag, 16 augustus 2010 / Published in CD Releases, Nieuws, Release Clips, Rock, TV Clips

Er werd de afgelopen tijd al veel gesproken over deze formatie in en rond Hilversum en nu is het dan eindelijk zover. De eerste single van deze nieuwe rock formatie uit Rotterdam,Young and desperate is officieel uitgekomen.De Titel van de single is : “Stick around.”

Onder muzikale begeleiding van Michel van Schie , die we onder andere kennen als de voormalige bassist van Anouk,werd deze single onlangs geproduceerd.

In april 2010 kreeg de band een platencontract aangeboden door Diesel Joy Records & T2 Entertainment waar ook sterren als Roel van Velzen , Dewi Pechler en Die Twa hun platencontract hebben lopen.”Op dit moment komen er al reacties binnen vanuit het buitenland” zo verteld de woordvoeder van Diesel Joy Records. “Maar laten we eerst maar eens in Nederland onze basis opbouwen , dan komt de rest dan vanzelf ”.

Wat deze band mede zo bijzonder maakt is de jonge leeftijd van de bandleden. Jong , talentvol en de compleet nieuwe stijl maken deze band uniek ! Van deze band gaan we nog veel van horen…..dat is zeker.

Klik HIER om Stick Around te downloaden.

Klik HIER om Stick Around te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP