Met hiv besmette Nadja Benaissa (No Angels) had bewust onveilige seks

by / maandag, 16 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De Duitse met hiv besmette zangeres Nadja Benaissa heeft toegegeven dat ze bewust onveilige seks heeft gehad. De 28-jarige zangeres van de meidengroep No Angels staat terecht op verdenking van zware mishandeling. Benaissa zou zes jaar geleden een man besmet hebben met het virus.

De zangeres bood maandag, bij het begin van haar proces, haar excuses aan. “Het spijt me enorm. Ik heb nooit iemand opzettelijk willen besmetten.” Nadja wordt er niet alleen van verdacht een man te hebben besmet, ze zou twee anderen in gevaar hebben gebracht door ook met hen onveilige seks te hebben, schrijft de BBC.

Als Benaissa schuldig bevonden wordt, riskeert ze een celstraf van zes maanden tot tien jaar. Nadja zou al ruim tien jaar weten dat ze hiv onder de leden heeft. Volgens de openbaar aanklager ontdekte de zangeres dit in 1999.

De meidenband No Angels kwam in 2000 voort uit talentenjacht ‘Popstars’. De groep is inmiddels uitgegroeid tot de meest succesvolle meidengroep van Duitsland. In 2008 namen de vier dames deel aan het Eurovisie Songfestival, ze eindigden als 23e.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP