Jacqueline Govaert over zwangerschap en cd Good Life

by / maandag, 16 augustus 2010 / Published in Nieuws, Rock

De zwangere Jacqueline Govaert voorziet geen problemen als ze straks met een dikke buik haar nieuwe album ‘Good Life‘ aan de man gaat brengen. De voormalige Krezip-zangeres is zes maanden zwanger en komt over twee weken met haar solodebuut. “Ik noem me pas na het laatste optreden hoogzwanger”, grapt de zangeres.

Govaert besloot na het einde van Krezip vorig jaar solo verder te gaan en kon opeens zelf alle beslissingen nemen. “Af en toe denk ik wel eens: wat hoef ik weinig te overleggen. Soms is dat eng, maar het kan ook heel fijn zijn”, vertelt ze aan Novum Nieuws. “Bovendien heb ik altijd mensen om me heen waarmee ik kan overleggen.”

In haar zwangerschap ziet de zangeres al helemaal geen hindernis. “Mensen kijken mij met mijn dikke buik wel eens raar aan als ik ze vertel dat ik het binnenkort heel druk krijg. Maar bij m’n vorige zwangerschap voelde ik me ook goed.” De 28-jarige Govaert heeft een zoontje van anderhalf, genaamd Billy.

De zangeres heeft naast haar muzikale werkzaamheden genoeg tijd over voor de babykamer. “Het is normaal dat vrouwen doorwerken tot een paar weken voor de geboorte”, zegt Jacqueline. “Een kantoorbaan lijkt mij zwaarder. Ik treed maar twee dagen per week op. Ik ga straks wel drie weken voluit aan de slag, maar ik word bijvoorbeeld gereden. Het is absoluut niet afzien.”

Jacqueline heeft ‘geen flauw idee’ wat voor soort reacties ze kan verwachten op haar eerste soloalbum. “Ik heb het met alle liefde gemaakt en sta er helemaal achter, maar heb geen idee wat mensen ervan vinden.” Naast een succesvol debuut hoopt de zangeres ooit als soloact op Pinkpop te staan, waar ze eerder met Krezip optrad. “Dat zou ik heel graag willen. We zullen zien.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Good Life van Jacqueline Govaert te bestellen.

Klik op de button om Overrated van Jacqueline Govaert te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Uitverkocht? Jacqueline Govaert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP