Gunfator helpt Dries Roelvink aan nummer 1 hit

by / maandag, 16 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Dries Roelvink is ervan overtuigd dat de gunfactor hem de eerste positie in de hitlijst heeft bezorgd. De zanger scoorde vorige week zijn allereerste nummer 1-hit met zijn single ‘Alleen Door Jou’. Roelvink gelooft dat mensen hem het succes eindelijk gunnen.

“Op een gegeven moment voelde ik dat die gunfactor een beetje mijn kant op begon te wijzen”, vertelt Roelvink in Metro. “Ik loop op straat en het is om de haverklap ‘Dries, gefeliciteerd!’ Dat zijn leuke dingen. De media hebben me ook altijd een beetje weggezet als een B-artiest, een man die het net niet redt. En nu kantelt dat.”

De zanger werd tijdens zijn vakantie op de hoogte gesteld van het blijde nieuws. “We wilden net wegrijden bij het huis in St. Tropez, maar toen ben ik aangekleed het zwembad ingesprongen. En toen zijn we naar het centrum gereden en heb ik, zoals het hoort, een fles champagne leeggespoten. En daarna hebben we er nog twee opgedronken.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik op de button om Alleen door jou van Dries Roelvink te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om Alleen door jou van Dries Roelvink te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om naar de downloadshop te gaan.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


Klik hier om naar de artiestenpagina van Dries Roelvink te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Dries Roelvink te gaan.

TOP