Foto Tattoo Christina Curry

by / maandag, 16 augustus 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Christina Curry heeft een flinke tatoeage op haar been laten zetten. De 19-jarige dochter van Patricia Paay en Adam Curry toonde het gevaarte maandag aan de wereld via Twitter. Curry sierde haar lijf al eerder op met diverse tatoeages. De nieuwe inktvlek beslaat bijna haar hele kuit.

“Mijn tattoo is op mijn been beland en hij is enorm”, laat Curry weten. De tatoeage op haar kuit bevat de tekst ‘there is no life I know to compare with pure imagination’ omringd door stipjes, sterretjes en afbeeldingen van snoep. “Het is een regel uit het lied ‘Pure Imagination’ uit ‘Charlie and the Chocolate Factory'”, legt Curry uit.

Curry liet de tatoeage in Rotterdam zetten. Moeder Patricia Paay heeft zich volgens dochter Christina ook laten bewerken. Dat resultaat is maandagavond op televisie te zien, verklapt Curry.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP