Fans herdenken Elvis Presley op Graceland

by / maandag, 16 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Fans van Elvis Presley hebben hun jaarlijkse wake gehouden bij het graf van de zanger op Graceland. Het is maandag 33 jaar geleden dat Presley overleed. Duizenden fans kwamen zondagnacht bijeen om zijn dood te herdenken.

Op zijn landgoed Graceland in Memphis in de staat Tennessee klonken nummers van Elvis en lagen bloemen en foto’s. Fans uit alle hoeken van de wereld kwamen op de dienst af. Sommigen werd de toegang tot het terrein geweigerd, omdat de wachttijd te hoog was opgelopen.

Elvis Presley overleed op 16 augustus 1977 op 42-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Graceland is sinds zijn dood een bedevaartsoord voor fans geworden. Het landgoed, waar Presley sinds 1957 woonde, trekt sinds de openstelling in 1982 jaarlijks zeshonderdduizend bezoekers.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP