Foto’s Loveland Festival 2010 Amsterdam

by / zondag, 15 augustus 2010 / Published in Dance, Festivals & Concerten, Nieuws
Entree Loveland 2010 / Foto: Andrea Bloemendal

Entree Loveland 2010 / Foto: Andrea Bloemendal

AMSTERDAM – Het Loveland festival aan de Sloterplas in Amsterdam is druk bezocht. Bijna alle kaarten waren uitverkocht. Onder een stralende zomerzon was er een keur aan DJ’s te beluisteren.

Bekende namen als o.a. Benny Rodriguez, Sunnery & James, ISIS, Erick E, Roog, Funkerman, Felix da Housecat, Sasha en Fedde le Grand vulden de diverse podia en zorgden voor een waar feestje.

Doordat er vanaf het begin al mooi weer was, stroomde het festivalterrein al vroeg vol. Bij de T-Dansant stage, die boven een zwembad was gebouwd was het al snel overvol. Boven het water werd er gedanst op de beats van o.a. Roog en Erick Morillo.

Vuurwerk @ Fire! Stage / Foto: Fotopersbureau Groeneveld

Vuurwerk @ Fire! Stage / Foto: Fotopersbureau Groeneveld

In de kleinere Beach Arena, die toepasselijk dichterbij het water en een klein strandje was gesitueerd, waren o.a. Boemklatsch, Felix da Housecat en Shameboy te horen.

Het hoofdpodium met de naam Fire! Stage was o.a. het domein van Sebastian Leger, Sander Kleinenberg, Sasha en Secret Cinema. De laatste was de officiële afsluiting van Loveland. Dit ging gepaard met een mooie lichtshow en een afsluitend vuurwerk.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP