Die Twa scoort dubbel succes

by / zondag, 15 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Deze week kwam de nieuwe single van Die Twa  hoog binnen in de landelijk single top 100. DIE TWA wist dit al 4 keer eerder te bereiken in de afgelopen twee jaar. Deze keer is het echter wel heel bijzondere notering voor dit Friese Duo omdat dit hun eerste Nederlandstalige single is. “Het gaat zoals het gaat” is de titel van de nieuwe single. Daarnaast was het dubbel feest voor Die Twa omdat het album opnieuw in de album top 100 verscheen. Op dit moment is de landelijke plug gestart en veel radio stations hebben de single al op de airplay-lijst toegevoegd.

“We genieten van een korte vakantie , maar volgen alles op de voet.We zijn super trots dat we nu ook met Nederlandstalig werk waardering krijgen.” Aldus Jacob dijkstra.

“Op 23 augustus aanstaande zijn we weer terug en dan gaan we er vol tegen aan ! “ zegt krijn, er staan nog vele grote optredens voor dit jaar en we hebben er zin in.”
Die twa is een begrip geworden in Friesland en staan voor volle zalen op te treden , het duo probeert nu in heel Nederland door te breken.

Klik HIER om Het gaat zoals het gaat van Die Twa te downloaden.

Klik HIER om het album Die Twa van Die Twa te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP