Dance Event Woerdense Vakantieweek goed bezocht

by / zondag, 15 augustus 2010 / Published in Dance, Festivals & Concerten, Nieuws

WOERDEN – Met de nieuwe opzet van het Dance Event op de Woerdense Vakantieweek is een nieuw Dance evenement ontstaan. De Line-Up bevat goede namen als Marc Benjamin, DJ Jean, Lasgo en Quintino. Een Line-Up die bij andere festivals zeker niet zou misstaan.

DJ Jean @ Woerdense Vakantieweek / Foto: Fotopersbureau Groeneveld

DJ Jean @ Woerdense Vakantieweek / Foto: Fotopersbureau Groeneveld

Marc Benjamin beet het spits af en speelde een bijna 5 kwartier durende set. Het festivalterrein was nog niet heel vol, maar de eerste bezoekers gingen al snel los op de beats van bekende dance-nummers. Daarna was het de beurt aan DJ Jean. Hij draaide als nooit tevoren.

Hij was duidelijk goed gehumeurd en draaide de sterren van de hemel. Bijna letterlijk, want tijdens zijn set waren duidelijk de vallende sterren waarneembaar die op die dag het luchtruim zouden sieren. Ook zijn set duurde beduidend langer dan het geplande uur, maar na enige tijd werd duidelijk waarom. Lasgo was geveld door ziekte en kon daardoor niet verschijnen.

Ook de laatste DJ, Quintino, maakte er een waar feestje van. Hoewel hij matig van start ging, wist hij halverwege zijn set het aanwezige publiek toch aan het dansen te krijgen.

Quintino @ Woerdense Vakantieweek / Foto: Andrea Bloemendal

Quintino @ Woerdense Vakantieweek / Foto: Andrea Bloemendal

Mede met hulp van MC Zawdi weet hij de inmiddels 3250 bezoekers zo gek te krijgen dat ze sit-downs gaan doen op het festivalterrein. Even later weet de MC, Quintino zelfs over te halen om te gaan crowdsurfen. Dit tot vreugde van de bezoekers en de DJ, die met een brede grijns over het publiek werd weggedragen.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP