Wolter Kroes in Van Popster tot Operaster zaterdag 28 augustus

by / vrijdag, 13 augustus 2010 / Published in Klassiek, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Televisie

Wolter Kroes en Glennis Grace zetten eind deze maand hun beste operastem op. De twee artiesten zijn donderdag toegevoegd aan het programma ‘Van Popster tot Operaster’. Kroes en Grace nemen het op tegen Lange Frans, Nikki, Jenny Arean en Loïs Lane.

De zes muzikanten zijn druk met het voorbereiden van een aantal operaklassiekers. Die brengen ze zaterdag 28 augustus ten gehore voor een vakkundige jury. Giel Beelen, Henk Poort en Tania Kross bepalen wie van de zes zich een operaster mag noemen.

‘Van Popster tot Operaster’ wordt eenmalig uitgezonden in Nederland. Het programma komt uit Groot-Brittannië, in het kader van een thema-avond rondom Oxfam Novib komt de show naar Nederland. Ernst Daniël Smid, die de avond presenteert, liet eerder verschillende artiesten in ‘De Wereld Draait Door’ operastukken zingen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Wolter Kroes kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Wolter Kroes berichten op oranjemuziek.nl te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Wolter Kroes te gaan en clips te bekijken.

TOP