Moeder Katy Perry flirt met Russell Brand

by / vrijdag, 13 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De moeder van Katy Perry heeft een speciale band ontwikkeld met haar aanstaande schoonzoon. Ma Perry flirt volgens haar dochter zelfs met Russell Brand via e-mails. Aanvankelijk stonden de ouders van Perry sceptisch tegenover de nieuwe liefde van hun dochter.

De ouders van Perry zijn streng gelovig en waren niet erg blij met de excentrieke acteur, een voormalig heroïneverslaafde, als schoonzoon. “Ze kenden hem helemaal niet”, vertelt Perry aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. “Maar ze willen mensen het voordeel van de twijfel geven.”

De terughoudendheid van vader en moeder Perry sloeg al snel om. “Russell is erg charmant tegen mijn ouders. Hij mailt met mijn moeder en zij vindt het geweldig”, zegt Perry lachend. “Mijn moeder flirt met hem. Heel erg ongepast, dus ik heb gezegd dat Russell ermee moet stoppen.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik op de button om Teenage Dream van Katy Perry te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om naar de downloadshop te gaan.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP