Kanye West op MTV Video Music Awards 2010

by / vrijdag, 13 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Kanye West is dit jaar weer uitgenodigd voor de MTV Video Music Awards op 12 september in Los Angeles. Dat schrijft de BBC. En dat is opvallend, vorig jaar zette de rapper de boel nog op stelten. West interrumpeerde Taylor Swift tijdens haar dankwoord, omdat hij vond dat Beyoncé had moeten winnen.

Swift hield haar bedankpraatje nadat ze de prijs voor beste videoclip bij haar hit ‘You Belong With Me’ in ontvangst had genomen. Kanye West was het niet eens met de keuze en rukte daarop de microfoon uit Swifts handen, waarop hij scandeerde dat Beyoncé de prijs had moeten winnen. De rapper kreeg een enorme lading kritiek over zich heen. Later maakte West publiekelijk zijn excuses.

De 33-jarige West zegt geleerd te hebben van alle negatieve kritiek die hij kreeg na het incident. “Ik had het nodig”, zei de rapper tegen New York Radio. “Ik moet nederigheid kennen. Ik had zelfvertrouwen, maar miste nederigheid en empathie. Die heb ik nu ook sinds ik door het slijk werd gehaald.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP