Jennifer Lopez door divagedrag niet in jury American Idol

by / vrijdag, 13 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Televisie

Het divagedrag van Jennifer Lopez heeft ervoor gezorgd dat ze niet meer mag jureren bij ‘American Idol’. Dat beweert een bron bij producent Fox. Volgens aanhoudende geruchten stond Lopez op het punt om te tekenen als jurylid van de populaire talentenjacht. Fox hield de boot uiteindelijk af.

“Haar verzoeken waren buitensporig”, vertelt de bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. “Fox had er genoeg van.” Lopez zou de vervangster zijn van Ellen DeGeneres die haar vertrek vorige maand na een seizoen jureren aankondigde.

Als nieuwe kandidaten worden onder meer Mariah Carey en Steve Tyler van Aerosmith genoemd. Ook wordt rekening gehouden met de mogelijkheid dat de jury weer terugvalt naar een driekoppige bezetting.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP