George Michael voor rechter wegens rijden onder invloed van drugs

by / vrijdag, 13 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

George Michael wordt verdacht van rijden onder invloed van drugs. De zanger moet zich 24 augustus in de rechtszaal verantwoorden voor zijn roekeloze rijgedrag, begin vorige maand.

Michael werd 4 juli gearresteerd nadat hij met zijn auto tegen de voorzijde van een winkelpand in Londen was gereden. De 47-jarige zanger had marihuana op zak en mocht van de politie niet meer achter het stuur kruipen. De zanger is al meerdere malen betrapt op rijden onder invloed.

In 2009 werd George Michael door de politie ondervraagd nadat zijn auto tegen een vrachtwagen was gereden. In 2007 kreeg de zanger een rijverbod van twee jaar opgelegd nadat hij stoned achter het stuur had gezeten.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP