CD MaMasé K3 al tweehonderduizend keer verkocht

by / vrijdag, 13 augustus 2010 / Published in Kids, Nieuws

Het nieuwe K3 valt in de smaak bij de fans. Het laatste album ‘MaMasé!‘ is drievoudig platina. Van het schijfje werden meer dan tweehonderdduizend exemplaren verkocht, maakte het bedrijf achter het kinderpoptrio donderdag bekend.

K3 werd vorig jaar geconfronteerd met het vertrek van Kathleen Aerts. De inmiddels zwangere blondine werd na een talentenjacht op tv vervangen door de Nederlandse Josje Huisman. De eerste single van ‘MaMaSé!’ werd de eerste platina plaat voor K3 in Nederland.

Het vrolijke drietal zit niet stil. Dit najaar trekken de dames langs Nederlandse en Vlaamse theaters en nemen ze een sitcom op. De serie wordt begin volgend jaar uitgezonden. Ook is K3 bezig met een nieuwe dvd en komt er een tweede Nintendo DS-game.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de cd MaMaSé!
van K3 te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van K3 te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van K3 te gaan.

TOP