Sysan Boyle wassen beeld in Madame Tussauds Londen

by / zondag, 08 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Susan Boyle krijgt een wassen beeld in Madame Tussauds. Het evenbeeld van de 49-jarige zangeres die met haar optreden in ‘Britain’s Got Talent’ wereldberoemd werd, komt te staan in het wassenbeeldenmuseum in Londen.

De maten van Boyle voor haar wassen beeld zijn reeds opgemeten. De productie van een beeld in Madame Tussauds kost zo’n hondervijftig duizend pond. Later dit jaar wordt het resultaat onthuld. Het is een van de acht nieuwe beelden die in het museum komen te staan.

“Ze vindt dit helemaal geweldig”, zegt een bron tegen het Britse tabloid News of the World. “Susan heeft zich in haar stoutste dromen niet kunnen voorstellen dat ze ooit een wassenbeeld in Madame Tussauds zou zijn. Het is ongelooflijk.”

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de cd I Dreamed A Dream
van Susan Boyle te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Susan Boyle te gaan.

TOP