Ruud Versteeg Pluk de dag

by / zondag, 08 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Vrijdagavond is in Café Tempelaars in Hilversum het debuut single “Pluk de dag” van de Amsterdamse zanger Ruud Versteeg gepresenteerd.
Rond 20.00 uur reikte Mick Harren bekend van o.a. de hit single ‘Sweet Caroline”  het eerste exemplaar van “Pluk de dag” uit aan de zanger voorafgaand aan een korte toespraak.
Mick  vertelde dat hij Ruud verschillende malen had horen zingen en totaal verbaasd was geworden door Ruud’s stem geluid.  “Ruud kan echt goed zingen en daarom reik ik hem graag het eerste exemplaar uit van zijn eerste single “Pluk de dag” als dus de woorden van Mick Harren.

“Pluk de dag” is de eerste single die Ruud uitbrengt in zijn 10 jarig jubileum als artiest. De tekst is geschreven door Tony Anderson en de productie en opname is verzorgd door Ger Oerlemans van Studio ‘GO’ te Alkmaar.   Ook is van “Pluk de dag” inmiddels een leuke videoclip opgenomen die hopelijk veel te zien zal zijn bij de TV zenders.

De start van de release is zeer goed voor Ruud want afgelopen woensdag was de single als primeur te beluisteren in het Tros Radio 2 programma “De gouden Uren” van Daniël Dekker.
Dat een nog onbekend talent gedraaid word in een programma op de landelijke radio zender Radio 2 is zeer zeldzaam, maar het is Ruud afgelopen week overkomen en daar is hij nu zeer trots op. Vanaf woensdag 11 augustus gaan de promotie activiteiten verder rond de single en zullen worden verzorgd door Dennis van der Kraan van Score Promotions.

De single “Pluk de dag” zal worden uitgebracht op het platenlabel van ZingendNederland.nl  Music. Naast dat de single als Cd-single te bestellen is het ook te downloaden.

Klik op de button en download de single van Ruud VersteegDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om naar de downloadshop te gaan.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP