Robbie Williams getrouwd met Ayda Field

by / zondag, 08 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Robbie Williams is in het huwelijksbootje gestapt. De Britse zanger gaf zaterdag in Los Angeles zijn jawoord aan actrice Ayda Field. Dat staat op de website van het Britse tabloid News of the World.

De intieme ceremonie vond plaats in de villa van de zanger in Beverly Hills. Williams en Field hadden eigenlijk willen trouwen op het eilandje Santa Catalina, voor de kust van Californië. Zij besloten hier echter vanaf te zien toen de plannen voortijds uitlekte.

De twee wisselden de ringen uit in het bijzijn van een kleine groep vrienden en familie. De medebandleden van de Take That-zanger, die zich onlangs weer aansloot bij de jongensgroep, waren niet van de partij.

De 36-jarige Williams en de 31-jarige Field leerden elkaar in 2007 kennen op een feestje in Los Angeles. “Ayda is zo mooi, aardig, lief en gewoon gemaakt voor hem. Zij passen perfect bij elkaar”, laat de vader van Williams weten.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP