Lady Gaga wil eigen film

by / zondag, 08 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Lady Gaga heeft de muziekwereld al veroverd en heeft nu haar zinnen gezet op een filmcarrière. Volgens het Britse tabloid News of the World heeft de zangeres plannen voor een eigen film.

“Zij ziet een film helemaal zitten, maar ze wil het wel goed doen. Ze wil met de beste mensen uit het vak werken”, zegt een bron. Gaga zou een film willen maken die een combinatie wordt van Michael Jacksons film ‘Moonwalker’ uit 1988 en de filmmusical ‘Dreamgirls’ met Beyoncé uit 2006. ‘X-Men’-regisseur Bryan Singer wordt al in verband gebracht met de film, waar verder nog niets over bekend is.

“Gaga is een creatief genie en denkt constant aan nieuwe mogelijkheden”, motiveert de bron de interesse van de zangeres voor het witte doek. “Gaga wil bereiken wat Michael Jackson deed in de jaren tachtig.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lady Gaga te gaan.

TOP