Geri Halliwell komt met nieuwe meidengroep

by / zondag, 08 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Geri Halliwell is bezig met het samenstellen van een nieuwe meidengroep. Een aantal grote platenlabels zou al interesse hebben getoond voor de ex-Spice Girl, die zal optreden als manager van de groep.


“Dit betekent heel veel voor haar”, zegt een bron tegen het Britse tabloid News of the World. “Volgens haar is de tijd rijp voor een nieuwe meidengroep om de wereld te veroveren.”

De 38-jarige voormalige Ginger Spice maakte in de jaren negentig deel uit van meidengroep de Spice Girls, waarme zij hits scoorde als ‘Wannabe’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Spice Up Your Life’. De zangeres zou de goedkeuring hebben gekregen van de ander Spice Girls voor het lanceren van een nieuwe meidengroep.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP