Lady Gaga “maakt baby” met Justin Tranter

by / zaterdag, 07 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Lady Gaga heeft ‘een baby gemaakt’ met Justin Tranter, de leadzanger van de band Semi Precious Weapons. Tijdens de act van de band op het muziekfestival Lollapalooza in Chicago kwam ‘The Ga’ ineens het podium op en begon zich schaamteloos te misdragen met alle bandleden.

“Ze kwam het podium op om naar onze act te kijken”, zegt Tranter tegen MTV News. “Ze stond een beetje aan de kant, en tijdens ons nummer ‘Magnetic Baby’ begon ze drums te spelen met Dan (Crean). Ze begon ineens achtergrondzang te doen, toen begonnen we te zoenen, en daarna dook ze het podium af, waarna ik ook het publiek in dook. Tijdens het stagediven bleven we zoenen. Daarna ging ze weg. Het was best vet.”

“En toen kregen ze samen een kind”, zegt basgitarist Cole Whittle strak in de camera.

Semi Precious Weapons staat in het voorprogramma van Lady Gaga in haar Monster Ball tour, waardoor er inmiddels een hechte band is ontstaan. “Ze kwam vroeger steeds het podium op bij ons, maar omdat ze nu zo beroemd is, is het vaak niet meer veilig voor haar”, zegt Tranter. Gaga gaf een paar uur na Semi Precious Weapons zelf een optreden op Lollapalooza, het festival waar ze drie jaar geleden voor het eerst optrad.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lady Gaga te gaan.

TOP