Ruben van der Meer Wil je Raven met mij houseversie hit Frans Bauer

by / vrijdag, 06 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Ruben van der Meer heeft zich uitgeleefd op een plaat van Frans Bauer. De acteur toverde een nummer 1-hit van de volkszanger om in een housenummer met een zware beat. De primeur is zaterdag te horen op Dance Valley.

“Ik heb af en toe weer een idee en dan ga ik toch weer een liedje maken”, vertelt de komiek vrijdag op Radio 538. Van der Meer was in de jaren negentig het gezicht van de gabbergroep Hakkûhbar. “Er werd steeds gevraagd: wanneer ga je weer eens hakken? Ik heb nu iets bedacht, dat wordt zo lachen.”

Van der Meer kruipt voor zijn muzikale act in de rol van Turbo Bauer, geïnspireerd op Frans Bauer. ‘Heb Je Even voor Mij’ veranderde de acteur in ‘Wil Je Raven met Mij’. Of Van der Meer het nummer daadwerkelijk gaat uitgeven is nog niet bekend. “Ik ga ‘m in ieder geval morgen op Dance Valley draaien.”

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Klik HIER om de cd Voor elke dag van Frans Bauer te kopen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Frans Bauer te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Frans Bauer te gaan.

TOP