Robbie Williams en Ayda Field trouwen zaterdag

by / vrijdag, 06 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Robbie Williams stapt zaterdag in het huwelijksbootje met actrice Ayda Field. Dat schrijft de Daily Mail. Williams en Field trouwen volgens de Britse krant op een eiland bij Californië. De ceremonie is intiem en de Take That-leden zijn niet aanwezig.

Het aanstaande bruidspaar zou hechte vrienden en familie pas een week geleden op de hoogte hebben gebracht van hun plannen. De mannen van Take That hadden allemaal al een vakantie met hun gezin geboekt en kunnen om die reden niet aanwezig zijn. Gasten zouden zich moeten verzamelen in een kleine haven, waarna ze naar het paradijselijke Santa Catalina worden gevaren.

Williams en Field leerden elkaar in 2007 kennen op een feestje in Los Angeles. In november vroeg de zanger zijn vriendin live op de Australische radio ten huwelijk. De 31-jarige Field zei volmondig ‘ja’, maar diezelfde dag nog beweerde Williams dat het om een grap ging.

Na de ceremonie zou er een huwelijksreis van twee weken gepland staan. Daarna moet de 36-jarige Williams terug naar Engeland om de nieuwe single van Take That, ‘Shame’, te promoten.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP