Gerard Joling tijdens Gay Pride (Canal Parade) niet met boot op Amsterdamse grachten

by / vrijdag, 06 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Gerard Joling begeeft zich dit jaar niet op de grachten tijdens de traditionele Canal Parade in Amsterdam. De zanger bekijkt het spektakel zaterdag vanaf de kant. De boot waarmee Joling zou meevaren tijdens het homo-evenement, mocht toch niet meedoen.

Joling had in eerste instantie plannen om zijn 25-jarige jubileum op het water te vieren. “We waren dit jaar door de gemeente uitgeloot. Tien dagen geleden viel ineens een boot uit waardoor we toch niet mee konden doen”, legt de zanger uit in De Telegraaf.

Joling kiest bewust voor de wal, want aan opties heeft de 50-jarige zanger geen gebrek. “Ik ben wel voor tien andere boten uitgenodigd, maar ik sta dit jaar lekker aan de kant te genieten.” Het thema van de vijftiende Gay Pride, die donderdag van start ging, is ‘celebrate’.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Gerard Joling te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle Gerard Joling berichten te gaan.

TOP