Dries Roelvink wil nummer 1 hit met Alleen door jou

by / vrijdag, 06 augustus 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Dries Roelvink wil niets liever dan een keer in zijn leven op nummer een in de hitlijsten staan. De 51-jarige zanger is dan ook vastberaden om zijn nieuwe single ‘Alleen Door Jou’ op die felbegeerde positie te krijgen. Hij voert campagne via internet.

“Maakt mij echt niet uit wat je van de single vindt, als je ‘m maar koopt. Help me nu aan mijn nummer 1-hit”, scandeert de volkszanger op Twitter. Roelvink streeft naar vierduizend legaal gedownloade exemplaren van zijn single.

De zanger maakt korte metten met critici. “Hitlijstmanipulatie? Mijn volgers kopen de single normaal”, schrijft hij over zijn aanhang op Twitter. “Volgende week zal het mij een rotzorg wezen als je de single illegaal downloadt, maar deze week legaal kopen.”

Roelvink presenteerde zijn single donderdagavond tijdens de opening van de Amsterdamse Gay Pride. De volkszanger droeg daarbij zijn bekende gele zwembroek. Dries geeft te kennen de zwemslip te verloten via internet.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Klik op de button om Alleen door jou van Dries Roelvink te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om Alleen door jou van Dries Roelvink te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


Klik hier om naar de artiestenpagina van Dries Roelvink te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Dries Roelvink te gaan.

TOP