Docu Bruce Springsteen The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town 14 september in première

by / vrijdag, 06 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De Bruce Springsteen-documentaire ‘The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town’ gaat volgende maand in première. De film wordt op 14 september tijdens het Toronto International Film Festival voor het eerst vertoond.

De documentaire gaat over de totstandkoming van Springsteens in 1978 verschenen album ‘Darkness on the Edge of Town’. De zanger stond destijds onder grote druk vanwege het enorme succes van zijn vorige plaat ‘Born to Run’. Regisseur Thom Zimny heeft de hand weten te leggen op nog nooit eerder vertoond filmmateriaal gemaakt van 1976 tot en met 1978. Het materiaal bevat beelden van repetities van de zanger en zijn band en opnamesessies van het album.

Later dit jaar verschijnt een heruitgave van ‘Darkness on the Edge of Town’, dat niet gebruikte opnamen voor het album zal bevatten. Ook de documentaire wordt bij de heruitgave gevoegd.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP