Barbra Streisand mist bobbel op neus Jennifer Aniston

by / vrijdag, 06 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Barbra Streisand is zeer in haar nopjes met de foto’s waarop Jennifer Aniston zich heeft laten omtoveren in de zangeres. De 41-jarige Aniston poseerde voor het Amerikaanse tijdschrift Harper’s Bazaar zoals Barbara Streisand dat veertig jaar geleden deed. De zangeres is enthousiast, maar mist alleen een bobbel bij de actrice.

“Ik was zeer gevleid dat Jennifer Aniston ervoor koos om zich mijn stijl aan te meten voor de fotoshoot”, laat de 68-jarige Streisand weten op haar website. “Ze is een prachtig mens en ik vind dat ze dit geweldig heeft gedaan. Ze mist alleen een bobbel op haar neus.”

Aniston is vanaf haar jeugd al fan van de zangeres. Het was haar kapper die voorstelde om een hommage aan Streisand te brengen. Het resultaat is te zien in het septembernummer van Harper’s Bazaar.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP