Videoclip Kleine Viezerik Ft. MF & Burgs Tattooboyz

by / donderdag, 05 augustus 2010 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop

Kleine Viezerik heeft een videoclip opgenomen bij het nummer Tattooboyz. Het resultaat van zijn samenwerking met rappers MF en Burgs circuleert al enige tijd op het internet en werd maar liefst meer dan 100.000 keer bekeken zonder officieel bijbehorend beeldmateriaal. Platenmaatschappij Pitu Records besloot dat de straatanthem een waardige clip verdiende en schakelde hiervoor filmmaker –en presentator Rotjoch in. De videoclip is vanaf vandaag te bewonderen op BNN’s hiphop platform 101barz.

Kleine Viezerik maakt al enige tijd furore in de Nederlandse hiphop scene. Sinds zijn befaamde studiosessie in BNN’s programma 101Barz is hij één van de meest opvallende en verfrissende rappers van het moment. Niet lang na de sessie bracht Pitu Records zijn mixtape Mooi Kwaai Boy uit, welke goed is ontvangen. De single Buit kreeg airplay bij muziekzender TMF en groeide uit tot een hit op het internet.

Daarnaast leverde Kleine Viezerik bijdrages aan de hitsingles “Cool” van Dio en “Duif op de dam” van The Opposites, was hij te horen op Top-Notch’ compilatiealbum ‘So so lobi’ en maakte hij samen met hitproducer FS Green muziek voor een nog te verschijnen campagne van sportmerk Nike.
Ondertussen speelde KV met de ‘Bang Bros on tour’ tournee (i.c.m. Hef, Önder en FS Green) voor uitverkochte popzalen waarbij hij als support act volgens recensies van o.a. 3VOOR12 niet onder deed voor de hoofdartiesten. Ook KV’s tweede mixtapesingle Hheeey werd opgepikt door TMF en zijn bezoek aan 3FM’s Giel Beelen leverde een gedenkwaardige uitzending op.

Dit alles heeft gezorgd voor het feit dat hiphopminnend Nederland reikhalzend uitkijkt naar Vieze’s debuutalbum ‘NZIEDEBOY’. Voor dit album verschijnt, is de clip ‘Tattooboyz’ uitgebracht. De door Burgaman geproduceerde track zorgt al geruime tijd voor een hype op het internet en tijdens optredens. Op zijn ode aan tatoeages wordt KV ondersteund door de rappers MF en Burgs (Sweng gang). De straathit krijgt gezicht in de vorm van een clip waarin te zien is hoe de rappers hun vaste tattooshop bezoeken en zich laten ink’en.

Kleine Viezerik, MF en Burgs’ Tattooboyz is hier te bekijken:

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP