Marga Bult geen diva door Twentse nuchterheid

by / donderdag, 05 augustus 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Marga Bult is dankzij haar Twentse nuchterheid geen diva geworden. De 54-jarige zangeres bleef bewust in haar oude omgeving wonen om het artiestenvak te kunnen relativeren. “Ik kan dan als diva op de bühne staan, maar blijf dat boerenmeiske”, zegt Bult in De Telegraaf.

In 1981 belandde Bult in de meidengroep Babe, waarmee ze internationaal succes behaalde. “Toen ik bekend werd met Babe ben ik bewust in Twente blijven wonen”, vertelt de zangeres. “De rust en de nuchterheid van deze streek houden mij met beide benen op de grond en vormen een mooi tegenwicht voor de snelle wereld van dit vak.”

Bult betreurt het dat andere artiesten het Twentse land wel verlieten. “Herman Finkers en ik zijn bijna de enige Overijsselse artiesten die hier nog wonen. Ilse DeLange, Daphne Bunskoek, Tom Egbers, allemaal zijn ze vertrokken. Door hier te blijven wonen was ik weliswaar koerier van mezelf, maar bleef ik wel in balans.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar alle berichten van Yolanthe te gaan.

TOP