Citymoves Festival 2010 Zwolle zeer geslaagd

by / donderdag, 05 augustus 2010 / Published in Dance, Festivals & Concerten, Nieuws
Quintino opent Citymoves Zwolle / Fot": Fotopersbureau Groeneveld

Quintino opent Citymoves Zwolle / Foto: Fotopersbureau Groeneveld

ZWOLLE – Citymoves Festival, dat voor de derde keer op Park de Wezenlanden gehouden werd, is zondagmiddag van start gegeaan met dj Quintino. Na een rustige, relaxe start begon het publiek toe te stromen halverwege de middag.

Naar de rustige start nam Afrojack het over die vervolgens werd op gevolgd door het duo Sunnery James & Ryan Marciano. Na een korte pauze kwam de rock band DI-RECT op het podium. Dit viel niet bij iedereen in goede aarde. Ook niet bij de weergoden, want tijdens het gehele optreden viel regen uit de lucht.

De fanatieke dansliefhebbers kwamen voor de beats en zaten niet op de rockband te wachten. Sommigen waren juist speciaal voor de Di-rect naar Zwolle gekomen, om van de band live de nummers van hun nieuwste album te beluisteren. De bandleden van Di-rect wisten waar ze aan begonnen: een vreemde eend in de bijt bij een dansfeest, maar de mannen waren tevreden met hun optreden.

Als afsluiter van de dag was de nummer één dj van de wereld, Armin van Buuren.

Armin van Buuren @ Citymoves / Foto: Fotopersbureau Groeneveld

Armin van Buuren @ Citymoves / Foto: Fotopersbureau Groeneveld

Vooraf het optreden van Armin van Buuren vond er iets bijzonders plaats. Stichting Opkikker organiseerde voor de 17 jarige Yanan, zijn broertje, zijn zusje én zijn ouders een Opkikkerdag.

Yanan vlak bij zijn grote idool / Foto: Fotopersbureau Groeneveld

Yanan vlak bij zijn grote idool / Foto: Fotopersbureau Groeneveld

Even het ziek zijn van Yanan vergeten en gewoon met het hele gezin genieten. Met Van Buuren vond met name backstage een uitgebreide meet en greet plaats. Tijdens het optreden kon het gezin van de show en de muziek genieten vanaf een VIP-plaats.

De derde editie van het dance-festival Citymoves heeft zondag zo’n 5000 bezoekers getrokken.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP