Will.i.am woest over nieuwe cd Michael Jackson

by / woensdag, 04 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Will.i.am zit niet te wachten op tot nu toe onbekend materiaal van Michael Jackson. De frontman van de Black Eyed Peas, die intensief samenwerkte met de King of Pop, vindt het een schande dat er in november een nieuwe Jackson-plaat wordt uitgebracht.

“Michael was een perfectionist en zou het niet op deze manier hebben gewild”, vertelt de 35-jarige. Will.i.am werkte samen met Jackson aan diens nieuwe versie van het album ‘Thriller’. Op de plaat, die in 2008 verscheen, stonden een aantal remixes.

“Hoe kun je materiaal van Jackson uitbrengen als hij er niet zelf is om zijn zegen te geven?”, tiert Will.i.am. “Hoe lang ga je hem nog uit blijven melken? Achterlijke parasieten.”

Eerder deze week werd bekend dat de nabestaanden van Michael Jackson in november nieuw materiaal van de zanger uit willen brengen. De nummers lagen nog op de plank en zijn volgens Will.i.am niet af. “Het is gewoon respectloos.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om het album This is it DeLuxe Edition van Michael Jackson te kopen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Michael Jackson berichten te gaan.

TOP