Rachel Hazes en kinderen verhuizen terug naar Vinkeveen

by / woensdag, 04 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Rachel, Roxanne en Dré Hazes verhuizen terug naar Vinkeveen, de plek waar ze jarenlang woonden met de overleden zanger André Hazes. “We verlangen ernaar dichterbij hem te zijn, terug te gaan naar de roots”, vertelt weduwe Rachel aan De Telegraaf.

“Dat heeft zeker te maken met het verdwijnen van onze privégedenkplek.” Na de dood van de volkszanger brachten de nabestaanden zijn urn naar een geheime plaats. Die plek werd eerder dit jaar ontdekt door een aantal fans. “Die plaats, waar we al jaren in stilte naartoe gingen om met Dré te zijn, is ons ontnomen”, vertelt Rachel. “Dat is vreselijk. Opeens sta je met zo’n urn in je handen en vraag je je af hoe je verder moet.”

De familie heeft inmiddels een nieuwe plek gevonden voor de resten van de volkszanger die in 2004 stierf. “Waar het is, houden we natuurlijk voor onszelf.” Rachel en haar twee kinderen, dochter Roxanne (17) en zoon Dré (16), gaan terug naar Vinkeveen, waar ze ‘dichter bij André zijn’. “Ik heb er twee huisjes in een appartementencomplex van tien woningen gekocht.”

Rachel en de kinderen vertrokken na André’s dood uit het Utrechtse plaatsje. “De kinderen wilden graag in een woonwijk met anderen kunnen spelen.” Nu Roxanne en Dré ouder worden, zoeken ze volgens Rachel hun vader op. “Ze wilden toch terug naar de plek die gevoelsmatig dichter bij hun vader is.”

De weduwe van de volkszanger kijkt uit naar de verhuizing. “De volgende stap die we nemen is in één groot huis te gaan wonen. Ik kan niet wachten om 12 augustus naar de notaris te gaan.” Rachel koos het onderkomen in Vinkeveen met het oog op de toekomst. “Als Rox bijvoorbeeld een kindje zou krijgen – ik noem maar iets – kunnen we zo bij elkaar binnen lopen. Je moet het toch van je gezin hebben, dat weten wij als geen ander.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

”Klik”Download

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP