Inbraak Wesley en Yolanthe door professionele bende

by / woensdag, 04 augustus 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn mogelijk het slachtoffer geworden van een professionele inbrekersbende. Dat schrijven Spaanse media na een persconferentie van de politie. De vakantiewoning van het kersverse echtpaar was in de nacht van zondag op maandag doelwit van een stel inbrekers.

De Spaanse krant Dario de Ibiza schrijft dat de inbrekers Wesley en Yolanthe waarschijnlijk meerdere dagen in de gaten hebben gehouden. Zondagnacht, toen de vakantiewoning aan de noordkant van het eiland verlaten was, sloegen de dieven toe.

De inbrekers zijn volgens politiebronnen binnengedrongen via een raam. Ze maakten geld, paspoorten en juwelen buit. Volgens De Telegraaf is ook een kluis gestolen waarin zo’n zeventigduizend euro aan contanten lag.

Yolanthe en Wesley, die hun vakantiewoning deelden met Rosanna en Patrick Kluivert, zijn zo geschrokken van de inbraak dat ze hun huwelijksreis hebben afgebroken. Het kersverse echtpaar, dat op 17 juli trouwde in Toscane, keerde dinsdag terug naar Nederland.

De tortelduifjes hebben geen geluk tijdens hun wittebroodsweken. Wesley en Yolanthe vlogen na hun huwelijk naar de Seychellen, maar daar kwam de regen met bakken uit de hemel vallen. Daarom week het echtpaar uit naar Yolanthe’s geboorte-eiland Ibiza.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar alle berichten van Yolanthe te gaan.

TOP