Aretha Franklin gebroken ribben na val badkamer

by / woensdag, 04 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Aretha Franklin heeft twee concerten af moeten zeggen. De Queen of Soul viel zondag in haar badkamer en brak een aantal ribben. Ook heeft de 68-jarige last van buikpijn.

Franklin zou volgende week twee optredens verzorgen in New York. De diva heeft laten weten dat ze baalt van de afgelastingen. “Ik keek ernaar uit om in Brooklyn op te treden en een hot dog te eten op Coney Island”, liet de zangeres weten in een verklaring.

De shows van volgende week worden waarschijnlijk verplaatst naar het eind van de maand. Op advies van haar artsen onderging Franklin een aantal tests. De Queen of Soul zou een aantal weken nodig hebben om te herstellen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP