Steven Tyler nog geen jurylid American Idol

by / dinsdag, 03 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws, Rock, Televisie

Steven Tyler heeft nog geen krabbel gezet onder een overeenkomst met de makers van ‘American Idol’. De Aerosmith-zanger wil plaatsnemen in de jury. “De personen die hebben getekend voor het nieuwe seizoen, waren er vorig jaar ook al bij”, meldt een woordvoerder van ‘American Idol’ aan entertainmentwebsite TMZ.

De 62-jarige frontman gaf zaterdag aan genoeg plannen te hebben voor de toekomst. “Er zijn plannen voor een nieuw album en ik word waarschijnlijk jurylid bij ‘American Idol’. Ik ga het doen.” Tyler toert tot begin september nog met Aerosmith door de Verenigde Staten met de ‘Cocked, Locked and Ready to Rock Tour’.

Ellen DeGeneres maakte vorige week bekend te stoppen met jureren. Ze voelde zich niet comfortabel in haar rol als jurylid. De talkshowpresentatrice zei dat ze het moeilijk vond om de jongeren te steunen en hen tegelijkertijd te beoordelen, omdat ze daarbij soms hun gevoelens kwetste.

Na de laatste finale in mei gaf Simon Cowell aan zijn werkzaamheden bij ‘American Idol’ te staken. Hij wilde een nieuwe talentenjacht op gaan zetten. Jennifer Lopez is ook al genoemd als mogelijke opvolger.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP