Ryan Tedder (OneRepublic) vader van zoon

by / dinsdag, 03 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Ryan Tedder is maandag vader geworden. De vrouw van de OneRepublic-zanger zette in het Amerikaanse Denver een zoon op de wereld, verklappen ingewijden aan entertainmentzender E!

“Moeder en kind maken het goed en het stel is dolgelukkig”, liet een loslippige bekende van Tedder en zijn vrouw weten. Tedders zoon zag het levenslicht iets eerder dan verwacht. De vrouw van de zanger was aanstaande zondag uitgerekend. Hoe de spruit heet, is niet bekendgemaakt.

Tedder stond in 2002 aan de wieg van OneRepublic. De band scoorde wereldwijd hits als ‘Apologize’ en ‘All the Right Moves’. De 31-jarige zanger leerde zijn vrouw in zijn studententijd kennen, waarna ze in 2004 trouwden. Het maandag geboren kereltje is het eerste kind voor het stel.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP