Patricia Paay is Amsterdam zat

by / dinsdag, 03 augustus 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Na de breuk met Adam Curry verhuisde Patricia Paay van Londen naar Amsterdam. In de hoofdstad kocht ze een appartement in Amsterdam-Zuid. “Ik wilde ergens gaan wonen waar veel mensen zijn”, herinnert Paay zich in Grazia. Nu heeft de 61-jarige spijt van die beslissing.

“Helaas is het hier net een gekkenhuis. Soms is het net of ik op een catwalk loop, waardoor je denkt: oh, met deze afgetrapte gympen kan ik niet naar buiten.” Paay, die geregeld de aandacht van de media zoekt, zoekt naarstig naar een huis op een locatie die meer privacy biedt. “Beroemd zijn is niet makkelijk. Je kunt het niet zomaar uitzetten en dat is wel eens vermoeiend.”

Paay hoopt een optrekje te vinden buiten Amsterdam. “Ik wil een mooi huis met een tuin.” Haar budget is niet onbeperkt, ze geeft toe dat ze noodgedwongen weer aan de slag is gegaan. “Ik heb geen keuze, ik moet voor mezelf zorgen.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Patricia Paay te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Patricia Paay te gaan en clips te bekijken.

TOP